15.300 ден

Sku: 111.796.00.1

Елементот содржи:

 • Вградно казанче за вода изолирано  од кондензација Sigma (UP320) со 2-количинска техника на испирање 3/6
 • Монтажна челична рамка 40/40 со заштитен намаз со сина Geberit боја
 • Ногарки кои се нагодуваат во висина од 0-20 cm за вградување во профил UW50 или UW75
 • 2 аголници за зацврстување во ѕид
 • 2 шрафа со навртки М12 кои ја држат конзолната школка (на растојание 18 или 23 cm)
 • универзален приклучок за вода 1/2’’ VN, со вграден аголен вентил
 • градежна заштита на ревизиониот отвор, соодветна за тастерите во рамнината ма ѕидот Sigma 60
 • звучно изолирано зацврстување на одводот
 • РЕ ѕидно одводно колено Ф90/90 мм
 • РЕ преоден дел Ф90/110 мм
 • гарнитура на манжетни Ф90 мм
 • цевка за приклучок на туш WC
 • материјал за зацврстување
 • Копчиња на казанчиња за вода Sigma се нарачува посебно
Серија

Производител

Back to Top