7.490 ден

Sku: 110.100.00.1

Елементот е составен од:

 • Метално поцинкувана рамка
 • вградно казанче за вода Delta (UP100), изолирано од кондензација
 • 4 зацврстувачки метални плочки
 • 2 шрафа со навртки М12 за монтажа на конзолна WC школка (оддалеченост 18 или23 cm)
 • универзален приклучок за вода 1/2’’ VN, со вграден аголен вентил
 • градежна заштита на резервниот отвор од стиропор
 • 2 шрафа за растојание кое ја носи градежната заштита но и копчето
 • зацврстување на одводот
 • РЕ ѕидно одводно колено Ф 90/110 mm
 • материјал за зацврстување
 • копчиња на казанчиња за вода Delta се нарачува посебно
Производител

Back to Top