Се прикажуваат сите 7 резултати

GEBERIT Duofix Basic монтажен елемент за биде

111.534.00.1 8.300 ден

GEBERIT Duofix Basic монтажен елемент за писоар со сензорски уред

111.695.46.5 23.200 ден

GEBERIT Duofix монтажен елемент за мијалник

111.436.00.1 7.090 ден

GEBERIT Duofix монтажен елемент за мијалник

111.471.00.1 5.250 ден

GEBERIT Duofix монтажен елемент за писоар

111.686.00.1 10.850 ден

Вградно казанче Duofix, Sigma (UP320) со внатрешна вентилација Geberit

111.358.00.5 16.040 ден
Back to Top