ДБД Комерц е компанија која се занимава со трговија , увоз на високо квалитетни керамички и гранитни плочки , санитарија, туш кабини, мебели за бањи, предѕидни и уградни казанчиња и опреми за уредување на купатила, како и комплетна понуда на фасадни системи, лепила за плочки, гипс картон, бои и лакови за внатрешно уредување, лакови за паркет и молеро ѕидарски алат од водечки и реномирани европски производители.

 

 

ДБД Комерц е основана во 1991 год. Почетоците на фирмата се поврзани со малопродажба во центарот на градот со железарска роба и бои и лакови а подоцна и со бела техника. Со самиот развој на фирмата и зголемувањето на асортиманот ДБД Комерц инвестира во купување нa градежно земјиште и започнува со градење на магацински и големопродажен простор во населбата Карпош Куманово а со тоа ги развива и продажните региони во Р.Македонија т.е го развива сегментот на големопродажба  и дистрибуција на роба низ целата територија на државата. Можеме слободно да кажеме дека палетата на понуда со артикли од реномирани брендови со која располага ДБД Комерц во последните години е една од најпотполните и најповолните на пазарот, а во прилог на тоа зборува и се поголемиот број на купувачи кои во континуитет со години ги задоволуваат своите потреби кај нас.

Исто така од почетокот пратиме многу реномирани градежни фирми во поголемите градови во Р. Македонија во нивните завршни работи со комплетен програм на уредување и изведба на купатила, комплетна изведба на фасади, молеро ѕидарски работи итн.

Можноста за превоз до секоја дестинација со сопствен возен парк овозможува брза и ефикасна услуга на нашите клиенти што секако го убрзува и поедноставува процесот на работа.

Наша основна цел е да понудиме најдобра услуга и производи со највисок квалитет на нашите купувачи . Континуирано се трудиме да се прилагодиме на потребите на нашите купувачи, притоа создавајќи дополнителна вредност за сите корисници на нашите производи.

Тимската работа во ДБД Комерц проследена со внатрешна кохезија и флексибилност е суштинска компонента за нашето дваесет и осмогодишно опстојување и остварувањето на нашите долгорочни мотиви а тоа е да бидеме една од лидерските фирми во овој сегмент на работење

Нашата мисија е да го разубавиме вашиот животен простор следејќи ги модните трендови и новитети.

КОРПОРАТИВНИ ВРЕДНОСТИ:

  • Фокусираност и одговорност кон клиентите
  • Грижа за вработените
  • Квалитетни производи и професионална услуга

Со почит,

Тимот на ДБД Комерц.

Back to Top