geberit

Водечка европска компанија за санитарни производи
Групацијата Geberit е водечка европска компанија за санитарни производи и е активна ширум светот. Групацијата Geberit се карактеризира со силно локално присуство во повеќето европски земји, што претставува единствена додадена вредност во областа на санитарната технологија и во областа на санитарната керамика.

Производните капацитети вклучуваат 29 производни погони, од кои 6 се во прекуокеанските земји. Седиштето на групата е во Раперсвил-Јона, Швајцарија. Со повеќе од 12.000 вработени во околу 50 земји, Геберит оствари нето-промет од 3,1 милијарди CHF во 2019 година. Акциите на „Geberit“ се на ШЕСТ Швајцарската берза. Од 2012 година, акциите на Geberit се составен дел на СМИ (Индекс на швајцарскиот пазар).

Прикажувам 1–16 од 55 резултати

Monolith за конзолна WC школка Geberit

49.600 ден

SELNOVA Square Конзолно биде

500.271.01.1 5.650 ден

WC школка Rimfree ICON

211910000 34.000 ден

Вградно казанче Duofix Basic, Delta (UP100) без тастер Geberit

111.153.00.1 8.360 ден

Вградно казанче Duofix, Sigma 8cm со внатрешна вентилација Geberit

111.796.00.1 15.300 ден

Градежен сет за канален поден одвод CleanLine висина на вградување мин 65 мм

154.152.00.1 8.250 ден

Конзолна WC школка Geberit Rimfee Citterio

500.510.01.1 40.700 ден

Конзолна WC школка Geberit Rimfree Selnova Sguare

500.275.01.1 12.700 ден

Конзолна WC школка Geberit Rimfree Xeno²

500.500.01.1 36.100 ден

Конзолно биде XENO²

500.501.01.1 22.400 ден

Линиски сифон CleanLine20 Geberit

154.450.KS.1 11.800 ден

Мијалник 45 cm VariForm Geberit

500.769.01.2 8.800 ден

Мијалник 55 cm VariForm Geberit

500.771.01.2 9.500 ден

Мијалник 55 cm VariForm Geberit

500.779.01.2 10.100 ден
Back to Top