ДБД Комерц Ви  нуди високо квалитетни санитарни производи од светски познати брендови, лидери во индустријата на санитарија како што се Geberit, Kale, Fayans, Roca. Разгледајте дел од асортиманот со кој располагаме или повелете посетете го нашиот продажен салон во Куманово.

Се прикажуваат 1–16 од 215 резултати

DuoFresh модул со автоматско активирање Geberit

115.050.21.1

DuoFresh модул со автоматско активирање Geberit

115.050.BZ.1

Monolith за конзолна WC школка Geberit

49.600 ден

SELNOVA Square Конзолно биде

500.271.01.1 5.650 ден

WC школка Rimfree ICON

211910000 34.000 ден

Вградно казанче Duofix Basic, Delta (UP100) без тастер Geberit

111.153.00.1 8.360 ден

Вградно казанче Duofix, Sigma 8cm со внатрешна вентилација Geberit

111.796.00.1 15.300 ден

Градежен сет за канален поден одвод CleanLine висина на вградување мин 65 мм

154.152.00.1 8.250 ден
Back to Top