Се прикажува 1–16 од 51 резултат

DuoFresh модул со автоматско активирање Geberit

115.050.21.1

DuoFresh модул со автоматско активирање Geberit

115.050.BZ.1

Monolith за конзолна WC школка Geberit

49.600 ден

Вградно казанче Duofix Basic, Delta (UP100) без тастер Geberit

111.153.00.1 8.360 ден

Вградно казанче Duofix, Sigma 8cm со внатрешна вентилација Geberit

111.796.00.1 15.300 ден

Модул DuoFresh со рачно активирање Geberit

115.051.21.1

Модул DuoFresh со рачно активирање Geberit

115.051.BZ.1

Монтажен елемент Duofix со вградно казанче Omega за ѕидно/конзолна WC школка Geberit

111.038.00.1 17.240 ден
Back to Top