49.600 ден

Достапно по нарачка

Monolith санитарен модул за конзолна WC школка, висина
на вградување 101 см
За замена на нискомонтажни казанчиња за вода и подни
школки со одвод во ѕид. Монтажа на завршно обработени
ѕид и под.
Елементот содржи:
• монтажна самоносечка рамка, површински заштитена
• предна облога од стакло и странична облога од алуминиум
• механизам за нагодување на висина до 2 см
• вграден изолиран казан за вода со 2-количинска техника
на испирање 3/6 л со Можност за нагодување
• аголен вентил и арматурен приклучок за вода1/2″
• цевка за испирање 23 x 23 см, Ø 50/44 мм
• PP приклучен дел Ø 90 со манжетна
• PE преоден дел Ø 90/110 мм
• 2 шрафа со навртки M12 кои ја држат школката
(на оддалеченост 18/23 см или 23 см)
• материјал за зацврстување

Производител

Back to Top